1

Izpolnite spletni obrazec za naročanje. Pri terminu izberite željen dan v tednu v nasprotnem primeru izberite prosto, kjer bomo mi določili termin.

2

Po poslanem obrazcu, vas bomo kontaktirali, za točen datum in uro pregleda.

3

Prosimo da se držite datuma pregleda, saj vas bomo morali v nasprotnem primeru dati na čakalno listo za prosti termin.

Naročanje na pregled pri ustnemu higieniku

 

Spletni obrazec

Prosim, izpolnite spodnji obrazec, ki je osnova za določitev datuma pregleda in storitev v zavodu Skaldens. Po poslanem obrazcu, vas bomo obvestili o točni uri in datumu pregleda.
V kolikor niste preboleli COVID-19 ali niste bili cepljeni, vas bomo hitro testirali (HAG) pred pregledom. HAG test je za pregled v zavodu Skaldens obvezen.
Spodnji podatki, so namenjeni izključno za nemoteno naročanje pacientov, ter preprečevanju širjenja virusa COVID-19 pri izvajanju pregleda in zdravljenju.

OBVEZNO PREBERITE

Paciente, ki potrebujejo testiranje na COVID-19 s hitrim antigenskim testom, prosimo da na termin pridejo 30 min. pred pričetkom termina! Testiranje se izvaja pred vhodom v stomatološko kliniko Hrvatski trg 2, Ljubljana (dvoriščni del klinike) modri šotor oziroma kontejner.

arrow&v
Ali ste v zadnjih 14 dneh imeli katerega od simptomov bolezni COVID - 19 ?

Hvala za poslano!

Za vse ostale informacije nas lahko kontaktirate po telefonu +386 51 616 160 (Ponedeljek med 16:00 in 20:00, sreda med 18:00 in 20:00) ali po elektronski pošti skaldens.narocanje@gmail.com